9 Haziran 2012

❤ Sadece bize özel bir tepsi :)


 ❤  "Gümüş tepsi eksik, gümüş tepsi al!" gibi yoğun ısrarlara karşı dimdik durduktan sonra yenik düşüp tepsi almaya ikna oldum..

Not: 2adet tepsim zaten vardı. Sebebi bu :)

Ama gümüş tepsi almayacağım netti her zaman :) Epeyi bir tepsi araştırması yaptım. Sadece bir tepsi için saatlerimi harcadım diyebilirim. Siyah olsun istiyordum. Uygun olsun istiyordum. Ama öyle kolay olmuyor ki :)


Sonunda kafamda bir şeyler netleşti. Çerçeveli tepsilerden aramaya başladım. Ama içime sinen bir şey olmadı. Aklıma annemin el sanatları alanında aldığı eğitimler sonrasında baskı yaptığı ürünleri sattığı geldi.    "eee neden o resimdekiler biz olmayalım ki?" dedim... Vee işte sonuç... Tamemen bize özel bir tepsimiz oldu :)

❤ Eğer siz de sadece bize özel bir tepsi hayal ediyorsanız böyle bir ürün düşünebilirsiniz. İstenilen renk olabilir. Benim tercihim; 39x28 cm olan büyük bir tepsiden yana oldu. Küçük kahve tepsisi de düşünülebilir elbet.. (Büyük tepsi:45TL   Kahve tepsisi:30TL)

2 yorum:

  1. tatlım süper fikirr.harika.bu ara hoşgeldin.birşey söyliycem yazı karakterini okuyamıyorm ya acaba herkes benim gibimi
    düşüüyor:(( bende seni bekelrim bloğuma
    http://kelebekkizim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. canım merhabaa bayıldım tepsine çok orjinall ve sahane olmuss:D nerden aldığınıda söyleyebilirmisin acaba:)?

    YanıtlaSil